Fitoor

Movie, 2016, 123 minutes
Fitoor
Een jonge kunstenaar valt voor een jonge vrouw van adel. Maar haar bittere moeder heeft haar getraind om harten te breken.
This movie is Ontroerend, Romantisch

Actors in Fitoor

Director

Audio and subtitles

Audio: Hindi [Origineel]
Subtitles: Engels

More like Fitoor

The rating displayed next to the title is based on the average ratings on Netflix, Moviemeter, and IMDB, and is a number between 0 and 5.

New releases via e-mail?

Receive a weekly e-mail with all the new movies and series that Netflix released that week.

Click here to register for free.

Tamasha
Ved en Tara ontmoeten elkaar op vakantie. Ze voelen zich verbonden, maar spreken af hun echte identiteit geheim te houden. Jaren later komen ze elkaar weer tegen.
Reality of Dream
Vijf studievrienden jagen na de universiteit hun dromen na om succesvol te worden als schrijver, filmregisseuse, zanger, rijke echtgenote en trotse, homoseksuele kapper.
Highway
Het stadsmeisje Veera wordt de avond voor haar bruiloft ontvoerd, maar als de overvallers haar meenemen naar het platteland, begint ze zich bevrijd te voelen.
Mohenjo Daro
Een dappere dorpsbewoner verhuist naar de eeuwenoude stad Mohenjo Daro. Daar valt hij voor de dochter van een priester en raakt hij in gevecht met een tiran.
The Forest
Een monnik wordt leraar en helpt een meisje dat wordt gepest in zijn klas. Haar leven verandert als ze een mysterieuze jongen ontmoet die in een betoverd bos woont.